Kundcase:

Woolpower AB

Vem var kunden?

Woolpower Sweden, ett team av inköpare, säljare och VD.

u

Vad var behovet?

Ledningen vill säkra sitt team vad gäller förhandlingsteknik. Att bli mer effektiva i förhandlingar med leverantörer och kunder, att spara och tjäna pengar till företaget.

Vad var utmaningen?

Att teamet inte alltid förhandlade när de hade tillfälle, eftersom de inte hade effektiva verktyg att tillämpa.

}

Tid?

2 dagars workshops.

”Jag kan djupt rekommendera Nordicvibe när det gäller både utbildning och coachning inom förhandling. Man kan inte hitta en utbildning med en snabbare eller större återbetalning. Mitt råd till alla företagsledare är att de anställda som dagligen förhandlar i sina arbeten går någon av Nordicvibes förhandlingskurser.”

– Linus Loveblad, VD Woolpower AB

Vad gjorde vi?

Vi utbildade VD och team i Core Förhandlings tekniker. Deltagarna fick teori och verktyg samt övningar att applicera teorin direkt. Under två dagar fick deltagarna 3 rollspel som täcker in alla faser av förhandling. Core förhandlingen fokuserar på att deltagarna lär sig hur du planerar din förhandling för maximal framgång. Du lär dig förhandlingens ”att göra och inte göra” samt tekniker som tex ”opening positions” som gör dig vass. Det som verkligen gör skillnad är den praktiska träningen som deltagarna får genom våra rollspel.

Relaterade Case

Share This