”Det jag fick var en dag som fullständigt förändrat min syn på hur alla bör bygga ett framgångsrikt och välmående företag.”

- Stefan Sångberg, Sideline Labs AB

Många vägar framåt

Det finns olika sätt att ta sig an en utmaning. Utifrån din yrkesroll, dina behov och företagets möjligheter finns många vägar framåt.

På Nordicvibe anpassar vi våra workshops, coachingprogram och utvecklingsprogram utifrån din situation. Coreprodukter som gör att du och ditt team vågar mer.

BESTÄLL MER INFORMATION

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

2 + 4 =

Let’s work together

Ägare och styrelse

Styrelse och ägare kan behöva strategiskt stöd för att fatta rätt beslut kring ägardirektiv, finansiering, riskkapital och i förhandlingar.

Ledare

Utveckla dig själv och ditt team på nya sätt. Pröva pitchträning, social selling och LinkedIn eller bli bättre på affärsengelska.

HR

LinkedIn är ett bra verktyg för HR. Lär dig om Employee Advocacy och hur du bygger varumärke och hittar talanger i en digital kanal.

Inköp

Förhandlingsteknik är viktigt för alla som jobbar med inköp. Lär dig vässa dina argument och gör bättre affärer.

Kommunikation

Vässa dina budskap och nå längre. Pröva pitchträning, social selling och LinkedIn eller bli bättre på affärsengelska.

Projekt och produkt

När du behöver stärka din projektgrupp eller hjälp med projektledning. Ta hjälp av oss för att få saker och ting gjorda.

Ekonomi

Presentera siffror och ekonomiska rapporter bättre för din styrelse. Träna ditt team i affärsengelska och förhandling.

Övrigt

Vi vill hjälpa människor att lyckas och våga mer. Vad är din utmaning? I vårt internationella nätverk har vi många värdefulla kontakter.

Share This