"Go as long as you can, and then take another step."

Utveckling är ett medvetet arbete

För många människor handlar utveckling om att gå utanför sin ”comfort-zone”. Att bli en bättre förhandlare, att våga ta plats när affärsmötet sker på engelska eller börja använda sociala kanaler på ett strukturerat sätt för företaget kräver mod och medvetenhet.

Vi identifierar behov och tränar praktiskt på verkliga situationer – både analogt och digitalt. Workshops, rådgivning eller längre affärsprogram – du väljer.

VILL NI FÖRDJUPA ERA KUNSKAPER?

Vi kan sätta ihop ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt företag. Dina behov styr våra lösningar. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

14 + 15 =

Våra affärsområden

Bli inspirerad och våga mer – både som ledare och medarbetare. Så här hjälper vi människor att bli bättre i sina yrkesroller och utveckla företagets affärer.

Styrelse & strategi

Styrelsen är en viktig resurs. Vässa företaget genom ett medvetet styrelsearbete. Rådgivning, workshop eller vår uppskattade ”Board bootcamp”.

Elevator pitch

Varje affärsmöjlighet startar med en pitch. Vad kan du erbjuda? Vässa din presentation och träna på att förmedla det du vill.

Affärsutveckling

Ta din business till nästa nivå. Har du den bästa strategin för erbjudande, kundprecision och uppföljning? Låt oss hjälpa till.

Förhandling

Förhandling är teknik. Är du tränad gör du fler avslut och skapar bättre resultat. Vi arbetar med Core Negotiation™.

Affärsrådgivning

Punktinsats eller ett löpande stöd som gör skillnad? Få inspiration och en tydlig plan där dina affärer står i centrum.

LinkedIn

LinkedIn är ett viktigt verktyg för alla företag och ledare. Aktiverar du hela bygger ni varumärke och möjligheter tillsammans.

Projektledning

Ta hjälp av oss i hela eller delar av dina projekt. Research, idé, events, kundbearbetning, digital närvaro – vi kan lösa din utmaning.

Affärsengelska

Bygg ditt självförtroende i affärsengelska. Praktisk träning utifrån verkliga situationer. Vi har roliga och intensiva pass för alla nivåer.

Share This