Är du redo att maxa ditt Linkedin arbete och få svettas lite på köpet?

På bilden ser ni ett härlig gäng samordnare inom Folkhälsa från Jämtland, Västernorrland och Härjedalen som vässar sina kunskaper om LinkedIn.
Vi på nordicvibe har skapat  ”LinkedIn Mobile Bootcamp” till dig som gillar ”learning by doing” .  Här är det tempo och effektivitet som gäller och med mobilen som verktyg.
Behovet var att hitta en professionell plats för gruppen att nätverka, kommunicera, och utveckla den strategiska kommunikationen.
I ”Mobile Bootcamp”  får du lära dig hur du på ett enkelt och effektivt sätt kan jobba med LinkedIn som plattform via din mobil. Du behöver alltså bara ha ett öppet sinne och din mobil med dig.  Jippie, äntligen, ingen dator som krånglar!
Så här säger en av våra deltagare;
” En härlig och inspirerande halvdag, med mycket matnyttig information. Bra upplägg där man stegvis får jobba med mobilen i programmet. Effektivt. Gillar det. Jättenöjd! ” Agneta R – Samordnare för Jämtland och Härjedalens kommun.

Vad gör man på Bootcamp?

När passet är klart kommer du att:
  • Förstå vad LinkedIn är och dess fördelar
  • Veta hur medarbetare kan jobba för att stärka företagets varumärke, Employee advocacy.
  • Jobba med ditt mål, företagets mål, din rubrik, din sammanfattning, din media, dina kompetenser, rekommendationer, kontakter, sökningar och inlägg.
  • Få övningar som hjälper dig att stärka ditt och företagets varumärke.
  • Ha kul!
  • Jobba tillsammans med dina kollegor, oftast i par.
  •  Vara med i roliga tävlingsmoment!
  • Veta hur man använder mobilen för att maxa kommunikationen på LinkedIn.
I ”Bootcamp” så varvar vi inspiration, övningar och du lär dig direkt, vi instruerar och du får tid att  jobba steg för steg i mobilen.  Vi har en timer på, så du får svettas lite,  inom varje moment.  Du kommer att jobba hårt och se resultat på en gång.  Du behöver inga förkunskaper, bara din mobil till hands. Är du redan van med LinkedIn? Ingen fara, vi har utmaningar för alla nivåer.
Du kan välja en halv dag eller 90 min pass.
 Välkommen att boka in årets roligaste och mest effektiva pass att maxa ditt och företagets/organisationens LinkedIn arbete.
Kontakta  johanna.tott@nordicvibe.com  för produktblad och offert.
Hälsningar Johanna
johanna-tott
Jag heter Johanna Tott , är grundare av nordicvibe AB.  Jag leder workshops och hjälper mina kunder med LinkedIn, pitch och affärsengelska.
Kontakta mig på mail eller via LinkedIn linkedin.com/in/johannatott  om du vill ha hjälp eller har frågor.  Ser fram emot att höra från dig! 
Share This